Framtidens ledarskap

Andra upplagan av Framtidens ledarskap gavs ut 4 november 2021.

Boken Framtidens ledarskap är en bok som handlar om konsten att leda människor på ett hållbart och framgångsrikt sätt. Den riktar sig till dig som är chef eller ledare – eller till dig som är intresserad av ledarskap.

————————–

 

Ledarskap är viktigt. För oss alla. Ett bra ledarskap får dina medarbetare att trivas och utvecklas – ett dåligt påverkar människor negativt. Hur du som chef väljer att utöva ledarskap är viktigt.

I din hand håller du en praktisk ledarskapsbok som ger dig idéer och inspiration att utveckla ditt ledarskap. Den lyfter fram ett antal faktorer som kan vara viktiga att beakta om du vill leda på ett hållbart och framgångsrikt sätt.

———————–

Recensioner:

“Boken är lättläst och intressant vilket gör att en praktiker både har tid och möjlighet att ta till sig av innehållet. /…/ Betyget blir 4 DG, men viktigare är att detta är en bok som jag önskar och vill att alla mina framtida chefer har läst!”
– Daniel Gunnarsson, LitteraturMagazinet –

“Boken vänder sig till och borde läsas av alla som leder och har personalansvar. Den är lättläst, enkel att förstå och Pia Vingestråhle beskriver sitt synsätt med levande exempel.”
– Hämtat ur BTJ:s recension av Lektör Louise Sverud –

Positivt recenserad i tidningens Chefs nr 4/2014 under rubriken “Tre böcker du inte får missa”. Läs här

Exempel på återkoppling från läsare:

“Läsvärd, bra ton, lätt konsumerad, håller med om vad du skriver, en inspirationskälla, drog på smilbanden ibland, uppskattar ditt sätt att coacha läsaren, välstrukturerad, har stor nytta av den, den går rakt in i hela kroppen och knoppen också förstås, inspirerande mm”

“Jag tycker din bok är fantastisk”, “Jättetack för en underbar bok”

———————–

Provläs

PROVLÄS och bläddra lite i boken: Klicka här (du kommer till sidan Smakprov.se där du gratis kan provläsa)

———————–

Vad kan boken tillföra?

Framtidens ledarskap är ingen bok som ger dig fler teorier eller modeller. Det är en bok som hjälper dig att utveckla ditt ledarskap i praktiken. Det är en bok som inspirerar.

Det jag valt att kalla Framtidens ledarskap® är ingen ny teknik – och det är inte heller någon “ny sanning” för ledarskap. Det handlar istället vårt förhållningssätt i olika situationer. Det är ett sätt att bli mer uppmärksam på hur du leder vilket gör det möjligt för dig att förbättra ditt ledarskap samtidigt som det också förenklar för dig att vara chef/ledare. Boken lyfter fram olika delar av ledarskapet och ger exempel på saker som gör det möjligt för dig att bygga ett hållbart och framgångsrikt ledarskap.

Låt oss göra det för att…

…. medarbetare ska får möjlighet att trivas/utvecklas/få vara friska på sin arbetsplats
…. få bättre lönsamhet och en positiv utveckling i våra organisationer framöver
…. du som chef/ledare ska trivas och må bra i rollen som chef

———————–

Är du intresserad av boken

Köp på:  Adlibris, Bokus, etc.

———————–

Fakta om boken:

Författare: Pia Vingestråhle
Illustrationer: Jenny Holmlund
Omslag: Linda Dafnerot
Grafisk formgivning: Jonny Hallberg

ISBN: 978-91-981628-0-6

———————–

Recensionsexemplar:

Recensionsexemplar kan beställas via förlaget på e-post: info (a) forzum.se

———————–

Framtidens ledarskap® 

Framtidens ledarskap® är ett registrerat varumärke.