Framtidens ledarskap

Boken Framtidens ledarskap är en bok för dig som är intresserad av ledarskap och som vill se till att du kan utvecklas och trivas i rollen som chef och ledare.

————————–

FramtidensLedarskap

Ledarskap är viktigt. För oss alla. Ett bra ledarskap får oss att trivas och utvecklas – ett dåligt kan påverka oss negativt. Hur du som chef väljer att leda påverkar människor.

I din hand håller du en praktisk ledarskapsbok som ger dig idéer och inspiration till att utveckla ditt ledarskap. Den lyfter fram ett antal faktorer som kan vara viktiga att beakta om du vill leda på ett hållbart och framgångsrikt sätt.

———————–

Recensioner:

“Boken är lättläst och intressant vilket gör att en praktiker både har tid och möjlighet att ta till sig av innehållet. /…/ Betyget blir 4 DG, men viktigare är att detta är en bok som jag önskar och vill att alla mina framtida chefer har läst!”
– Daniel Gunnarsson, LitteraturMagazinet –

“Boken vänder sig till och borde läsas av alla som leder och har personalansvar. Den är lättläst, enkel att förstå och Pia Vingestråhle beskriver sitt synsätt med levande exempel.”
– Hämtat ur BTJ:s recension av Lektör Louise Sverud –

Positivt recenserad i tidningens Chefs nr 4/2014 under rubriken “Tre böcker du inte får missa”. Läs här

Exempel på återkoppling från läsare:

“Läsvärd, bra ton, lätt konsumerad, håller med om vad du skriver, en inspirationskälla, drog på smilbanden ibland, uppskattar ditt sätt att coacha läsaren, välstrukturerad, har stor nytta av den, den går rakt in i hela kroppen och knoppen också förstås, inspirerande mm”

“Jag tycker din bok är fantastisk”, “Jättetack för en underbar bok”

———————–

Provläs

PROVLÄS och bläddra lite i boken: Klicka här (du kommer till sidan Smakprov.se där du gratis kan provläsa)

———————–

Vad kan boken tillföra?

Framtidens ledarskap är ingen bok som ger dig fler teorier eller modeller. Det är istället en bok som inspirerar. Det är en bok som hjälper dig att utveckla ditt ledarskap i praktiken.

Det jag valt att kalla Framtidens ledarskap® är ingen ny teknik – och det är inte heller någon “ny sanning” för ledarskap. Det handlar istället vårt förhållningssätt i olika situationer. Det är ett sätt att bli mer uppmärksam på hur du leder vilket gör det möjligt för dig att förbättra ditt ledarskap samtidigt som du förenklar för dig att vara chef/ledare. Boken lyfter fram olika delar av ledarskapet och ger exempel på saker som gör det möjligt för dig att bygga ett hållbart och framgångsrikt ledarskap.

Låt oss göra det för att…

…. medarbetare ska får möjlighet att trivas/utvecklas/få vara friska på sin arbetsplats
…. få bättre lönsamhet och en positiv utveckling i våra organisationer framöver
…. du som chef/ledare ska trivas och må bra i rollen som chef

———————–

Är du intresserad av boken

Köp av mig direkt:  pia(a)vingestrahle.se

Eller handla direkt på:  Adlibris, Bokus, BTJ, Förlagssystem etc.

———————–

Fakta om boken:

Författare: Pia Vingestråhle
Illustrationer: Jenny Holmlund
Omslag: Linda Dafnerot
Grafisk formgivning: Jonny Hallberg

ISBN: 978-91-981628-0-6

———————–

Recensionsexemplar:

Recensionsexemplar kan beställas via förlaget på e-post: info (a) forzum.se

———————–

Framtidens ledarskap® 

Framtidens ledarskap® är ett registrerat varumärke och får inte användas utan vårt tillstånd i marknadsföring/träning/material/tjänster.