Jag vill ha en bättre chef Nu!

Jag vill ha en bättre chef – Nu! är uppföljaren till boken Framtidens ledarskap. Det är en bok som beskriver “andra sidan av myntet” kring ledarskap.

Undersökningar visar att så många som 40% av alla anställda i Sverige inte trivs på jobbet och inte trivs med det ledarskap som utövas. Jag har själv frågat 300 personer och resultatet blev att de enbart varit nöjda med 1 av 4 chefer som de haft under sitt arbetsliv såhär långt. Min andra bok lyfter därför fram vad du som anställd kan göra om du inte trivs med ledarskapet som din chef utövar. Vilka möjligheter har du? Hur kan du påverka ledarskapet? Hur hanterar du din chef på bästa sätt? Hur hanterar du en dålig situation på jobbet? Ja, hur gör man egentligen för att skaffa sig en bra chef?

——————————

Jag_Vill_Ha_En_Battre_Chef_Nu_1miniHar du en chef som du inte trivs med? Har du en chef som inte fungerar särskilt väl? Kanske blir du till och med illa behandlad på jobbet? Om du börjar bli trött på detta och tänker: ”Jag vill ha en bättre chef – nu!!” – då har du kommit helt rätt. Då är detta boken för dig.

Undersökningar visar att allt fler människor inte trivs på sina arbetsplatser och inte heller är så engagerade som de skulle kunna vara vara. Många gånger handlar det om att man är missnöjd med chefen eller det ledarskap som utövas.

Det är dags att ändra på detta. Att människor trivs och får chans att bidra fullt ut på jobbet borde vara självklart.

I boken ”Jag vill ha en bättre chef – Nu!!” hittar du tips på hur du kan hantera din situation på bästa sätt när ledarskapet på din arbetsplats inte fungerar så väl. Du får praktiska tips kring vad du kan göra, men boken ger dig också idéer om hur du kan tänka eller förhålla dig för att må bättre när du befinner dig i en dålig situation på jobbet.

——————————

Provläs

PROVLÄS och bläddra lite i boken: Klicka här (du kommer till sidan Smakprov.se där du gratis kan provläsa)

——————————

Vad kan boken tillföra?

Boken “Jag vill ha en bättre chef – Nu!” är en bok som ger verktyg för hur man kan hantera och förbättra sin situation på jobbet. Den beskriver hur förändring går till och den talar om hur man som medarbetare har möjlighet att agera. Den lyfter även fram hur man på bästa sätt tar hand om sig själv när situationen på jobbet är dålig.

Boken ger medarbetaren mod och inspiration att vara tydligare med hur man trivs med att arbeta. Den beskriver vad man som medarbetare kan göra – men den beskriver också det ansvar man som medarbetare har för att hantera sin egen situation. Det är sällan någon annan människa ser att din situation är dålig och kommer och löser problemen till dig när saker inte fungerar. Så det handlar om att ta ett steg framåt och sluta att vänta och hoppas på att saker ska bli bättre – och istället börja vara tydlig med hur man vill arbeta för att kunna trivas och utvecklas och bidra på bästa sätt på jobbet.

——————————

Recensioner:

”En inspiration för alla som känner att de vill utvecklas, bidra och må bättre på jobbet.”

– Maria Redström Norrman, Bokblogg, Bokförslaget –

”När ledarskapet brister ställs högre krav på medarbetarna. Pia Vingestråhle vänder i sin senaste bok på ledarskapet dynamik och reder ut medarbetarens möjlighet att påverka en dålig chef.”

– Linda Johansson, KvalitetsMagasinet –

“Ett enkelt språk och pedagogiska frågor att själv fundera kring gör boken till ett bra första steg mot en bättre arbetsmiljö för den som tröttnat på sin chef.”

– Karin Skagerberg, BTJ (Bibliotekstjänst), BTJ-häftet nr 17, 2015 –

“Civilekonomen och chefen Pia Vinge­stråhle har skrivit en bok om ledarskap, för medarbetare. ”Jag vill ha en bättre chef – nu!” heter den. Men ja, chefen får gärna tjuvkika i den.”

– Fredrik Emdén, Tidningen Chef –

———————–

Är du intresserad av boken

Kontakta mig på:pia(a)vingestrahle.se

Eller handla direkt från:

Bokus  Adlibris  CDON  Förlagssystem  mm

PROVLÄS och bläddra lite i boken: Klicka här

———————–

Fakta om boken:

Författare: Pia Vingestråhle
Illustrationer: Jenny Holmlund
Omslag: Jonny Hallberg
Grafisk formgivning: Jonny Hallberg

ISBN: 9789198162813

———————–

Boken finns även som e-bok:

Formgivare e-bok: Erik Engren

ISBN: 9789198162820

Dito.se  iBooks   Bokus  Adlibris mm

———————–

Recensionsexemplar:

Recensionsexemplar kan beställas via förlaget på e-post: info (a) forzum.se