Helt slut och vägen tillbaka

Boken “Helt slut och vägen tillbaka” gavs ut 4 november 2021.

Om boken:

Utmattad, utbränd eller helt slut? Då är detta boken för dig. Kanske har du kämpat hårt, varit duktig, levt upp till omgivningens förväntningar, försökt lösa livspuzzlet, burit ett tungt ansvar, mött svåra händelser eller sprungit fort? 

När du plötsligt kraschar in i den berömda väggen kan det vara svårt att se klart. Du befinner dig i en helt ny situation där dina tidigare strategier för hur du ska leva ditt liv inte längre fungerar. Så vad gör du nu? 

Boken kan ge dig nya tankar och perspektiv på utmattning. För vad är utmattning egentligen? Vad händer när kropp och själ säger stopp? Varför ses det som “fel” att vi drabbas av utmattning? Består utmattning enbart av lidande – eller finns det någon mening med att vi kraschar? Hur kan vi på bästa sätt ta oss igenom och hitta en väg framåt? 

Pia Vingestråhle är författare till boken Framtidens ledarskap och har fokus på ledarskap som får människor att växa och utvecklas. Hon står också bakom den tecknade figuren Tokiga Tanten Tycker Till. I denna bok delar hon på ett hoppfullt sätt med sig av erfarenheter från sin egen resa genom och ut ur utmattning. 

Boken kan läsas av dig som fått diagnosen utmattningssyndrom eller av dig som känner dig pressad och stressad. Den kan också läsas av anhöriga, kollegor eller den som arbetar med utmattning. 

Boken finns hos:

Bokus

Adlibris

m.fl.