Från Zombie till Superchef

Från Zombie till Superchef – Praktiskt ledarskap för dig som vill bli en bättre chef – är en ny bok om ledarskap. Boken gavs ut den 22 januari 2016. Denna praktiska bok vänder sig till dig som är chef/ledare och vill…

  • Uppfattas som en bättre chef
  • Trivas bättre i rollen som chef/ledare
  • Uppnå bättre resultat
  • Skapa en positiv arbetsplats med engagerade och friska medarbetare

——————————

Från Zombie till SuperchefDe senaste 20 åren har arbetslivet förändrats väsentligt. Allt högre krav ställs på ditt ledarskap och på dig som chef. När tempot är högt och kraven är många är det lätt att bli en ”zombie” som till största del styrs av omgivningens krav och förväntningar. Det är lätt att uppleva chefsrollen som stressig och svår att hantera.

Det finns en annan väg att gå. Det är möjligt för dig, även i dagens komplexa situation, att balansera ditt ledarskap så att du leder människor på ett bra sätt samtidigt som du trivs och mår bra i rollen som chef. Denna bok ger dig konkreta idéer om hur du kan gå tillväga.

Från Zombie till Superchef är en bok som kan läsas från pärm till pärm – alternativt användas som uppslagsbok eller inspirationsbok. Boken handlar om att skapa balans i rollen som chef. Den handlar om att lämna zombie-stadiet och istället börja hantera din roll och dig själv på bästa sätt. Att du ska bli en superchef som trivs i din roll, som uppfattas som en bra chef och som når dina resultat – det är målet.

Är du är intresserad av att vässa och utveckla ditt ledarskap? Vill du trivas bättre i rollen som chef? Vill du uppfattas som en bättre chef? Då är detta en bok du kan ha nytta av.

——————————

Vad kan boken tillföra?

Från Zombie till Superchef är en bok som lyfter fram:
– Praktiskt ledarskap A-Ö
– Vad du kan göra för att verkligen ”få människor med”
– Hur du kan möta medarbetarnas förväntningar
– Hur du kan hantera ledarskapets paradoxer

——————————

Är du intresserad av boken 

Kontakta mig på:pia(a)vingestrahle.se

Eller handla direkt från

Bokus  Adlibris  CDON  Ginza  Förlagssystem  BTJ

——————————

Fakta om boken:

Författare: Pia Vingestråhle
Illustrationer och illustration på omslaget: Jenny Holmlund
Omslag och grafisk formgivning: Jonny Hallberg

ISBN: 9789198162837

——————————

Recensionsexemplar:

Recensionsexemplar kan beställas via förlaget på e-post: info (a) forzum.se