Tillfällig chef

En tillfällig chef är ett utmärkt alternativ i situationer då den egna kompetensen inte räcker till. Det är idag vanligt att anlita professionell kompetens. Då är det framförallt viktigt att hitta en person som snabbt sätter sig in i verksamheten och med öppenhet är beredd att gå in i rollen. Jag har erfarenhet av att gå in i rollen som tillfällig chef – interimschef. Har en gedigen erfarenhet av att gå in i olika nya situationer i en mängd olika branscher och på olika nivåer. Jag är också van att hantera och möta olika problem och utmanande situationer.

Exempel på situationer där en tillfällig chef kan vara aktuell:

  • Vid tillfälliga luckor
    I samband med föräldraledighet, sjukdom, avhopp, uppsägning eller ”mellan chefer” – innan ordinarie befattningshavare är på plats
  • Vid förändring
    I samband med förändring eller när problem uppkommer som måste hanteras – t.ex. dålig stämning, negativt resultat etc.
  • Förstärkning av organisationen
    Vid tillfälliga toppar, expansion, stora projekt etc.

Jag har bred erfarenhet och fördelen är att du inte binder upp dig i anställning. Jag går in i organisationen – och lämnar då uppdraget är slutfört. Enkelt och professionellt.

Jag är en drivande, reflekterande problemlösare som tycker om utmaningar. Min styrka är att vända en negativ utveckling till en positiv. Att strukturera upp, inspirera och få människor med är en viktig del i detta. Och jag “står stabilt när det blåser”. Hanterar även konflikter och låsta situationer.

Kontakta mig förutsättningslös för information om tillgänglighet och upplägg – så kan vi se om jag är rätt person och om jag har möjlighet att hjälpa er.

Läs mer om vad kunderna tycker HÄR